Kategorier

Informasjon

Produsenter

Sikker betaling

Våre nettsider er kryptert med samme teknologi som nettbanker og andre offentlige nettsider. SSL (Secure Socket Layer) gjør at ingen andre enn deg og kundebehandlere hos Frostvik Kontor kan se detaljer som legges inn på din konto. Betalingsdetaljer som kortnummer, personnummer, etc. krypteres også for våre kundebehandlere.

Privatkjøp

Vi har inngått en avtale med europas ledende leverandør av fakturatjenester på internett: Klarna Norden. Klarna gjør deg i stand til å handle samtlige varer i våre nettbutikker på faktura med 14 dagers forfall. Det vil si at du har varen hos deg før du betaler. Du kan også velge å delbetale alle ordrer ved mottak av faktura fra Klarna. 

Bedriftskjøp

Som registrert bedrift med bedriftskonto hos Frostvik Kontor vil du motta faktura direkte fra Frostvik AS. Standard betalingsbetingelser med 10 dagers forfall gjelder fra faktura utstedes, med mindre annet er avtalt. 

I våre nettbutikker kan du enkelt betale med faktura, enten du representerer en bedrift, eller som privatperson. Det tilkommer ingen ekstra kostnader ved å handle med faktura, og som en ekstra forsikring foregår all informasjonsutvekslingen under transaksjonen på sikre servere.